A SzámlaRobot a korábban letöltött számla adatokat automatikusan ki tudja egészíteni a számlasorokhoz tartozó könyvelési tételekkel, illetve sok egyéb, de fontos információval.

• Költséghelyenként szétterheli a számlasorokat

• Beolvassa a számláról a fogyasztási hely adatokat

• Államháztartási partner esetén kormányzati funkcióval, szakfeladattal, feladat jelleggel, projekt- vagy akár forráskóddal is el tudja látni

• Választás szerint digitális vagy papír alapú teljes igazolást generál hozzá

• Megrendelést és/vagy szerződést rendel hozzá

• Elektronikus számlák kezelése és archiválása

A feldolgozás minden folyamata automatizált, de a felhasználói módosítás bármikor lehetséges.

A számlához a program generál egy egységes számlaképet, amely tartalmazza a szállító által a NAV felé továbbított összes számla információt.

A számlákhoz különböző mellékletek csatolhatók (pl.: a számla elektronikus vagy beszkennelt változatát, szerződést, szállítólevelet stb.). A mellékletek a számlákkal együtt mozognak a rendszerben, ezáltal a felhasználók azokat bármikor megtekinthetik, bővíthetik, ellenőrizhetik nyomtatás vagy papírmozgás nélkül.

A teljesítés igazolás folyamata szintén digitalizált, így támogatva a gyors és hatékony munkavégzést a különböző szervezeti egységek között. Valamint nagy segítséget nyújt az egyre többször szükségessé váló otthoni munkavégzéshez is.

Végső lépésként a teljesen felszerelt és könyvelésre kész állomány átadható a gazdasági rendszernek, ahol a könyvelés megtörténik.

Töltsd le az ebookot ingyen!

Szeretnél jobban megismerkedni a SzámlaRobot-ban rejlő lehetőségekkel?

Töltsd le az ingyenes e-könyvünket, ahol jobban megismerheted a rendszerünket és valós példákon keresztül mutatjuk be, hogy hogyan hozhatod ki a legtöbbet a szoftverünkből.

CNET IT Consulting Kft., ©