Az adatok letöltésével rendelkezésünkre áll minden szükséges információ, mely lehetővé teszi a befogadásra kerülő számlák feldolgozását, és gazdálkodási rendszer felé történő átadását.

A program minden éjszaka a felhasználó valamennyi intézményére automatikusan letölti a számlákat. Majd elindít egy 35 napos időintervallumra vonatkozó ellenőrző letöltést, így garantálva, hogy a megelőző időszakból nincs kimaradó számla. A meglévő adatok nem íródnak felül, csak kiegészülnek (amennyiben érkezik az utolsó letöltés óta új számla), ezzel elkerülve a duplikációt is.

Letöltés után a felhasználó eldöntheti, hogy a számlát befogadja vagy visszautasítja. Mindkét esetben a letöltött adatok archiválásra kerülnek, de csak a befogadás után végezhető el minden további művelet (teljesítés igazolás, adószakértői ellenőrzés, gazdálkodási rendszer felé történő átadás).

Töltsd le az ebookot ingyen!

Szeretnél jobban megismerkedni a SzámlaRobot-ban rejlő lehetőségekkel?

Töltsd le az ingyenes e-könyvünket, ahol jobban megismerheted a rendszerünket és valós példákon keresztül mutatjuk be, hogy hogyan hozhatod ki a legtöbbet a szoftverünkből.

CNET IT Consulting Kft., ©