Teljesítés igazolás

Minden számlához generálható teljesítés igazolás digitális aláírással, így nem kell tovább a papírokkal bajlódnod.

A SzámlaRobotban minden számlához generálható papír alapú vagy digitális teljesítés igazolás.

A programban található teljesítés igazolás nem csak a jogszabályi előírásnak megfelelő, de plusz információival megkönnyíti a folyamatokat és a könyvelés menetét.

A teljesítés igazolás tartalmazza a számla adatain túl:

  • Az aláírásra jogosult személyét
  • A számlához tartozó megrendelést és/vagy szerződést.
  • A terhelendő bank/pénztár kódját.
  • A számlához kapcsolódó ÁFA tevékenységet.

A felhasználó meghatározhatja az egyes szervezetek közötti költségmegoszlást is.Az elektronikusan aláírásnak köszönhetően a felhasználók akár csoportosan is alá tudják írni a hozzájuk rendelt teljesítés igazolásokat.

Elektronikus közműszámla feldolgozás

Az elektornikusan kiállított közműszámlák feldolgozása egyszerűbb, mint eddig bármikor.

A SzámlaRobot megbirkózik a közműszámlák okozta többletmunkákkal is! Az elektronikus közműszámlák esetében a program képes arra, hogy a számlaképről leolvassa a fogyasztási helyeket!

Az így kapott információkkal a felhasználók fogyasztási helyenként tudják beállítani a költségviselőket, illetve az egyedi könyvelési kódokat és a különböző szerződéseket. A rendszeresen érkező elektronikus számlák esetén a beolvasott információk rengeteg erőforrást tudnak felszabadítani a felhasználók körében.

A kinyert adatok alapján a teljesítés igazolások előtöltésre kerülnek, a felhasználó mindössze az aláíró személyét és a kapcsolódó Áfa tevékenységet választja ki. Ezt követően csoportosan generálja és digitálisan aláírja az elkészült dokumentumokat. Kevesebb idő és energia ráfordítással, több száz számla dolgozható fel pár perc alatt, és adható át a könyvelő program részére.

Papírmentes folyamatok

A SzámlaRobot különös figyelmet fordít a természet megóvására és törekszik a mérsékelt papírfelhasználásra.

A SzámlaRobot nem titkolt célkitűzése, hogy környezetbaráttá, de egyben hatékonnyá tegye valamennyi folyamatát, így minden tevékenység elektronikusan végezhető!

A számlák elektronikusan kerülnek rögzítésre, amelyhez bármikor betölthetőek az eSzámla adatok és mellékletek. A teljesítés igazolás és valamennyi ellenőrzési folyamat során nyomtatásra nincs szükség.

A számlákhoz elektronikus mellékletek csatolhatók, melyeket bármelyik, arra jogosult felhasználó elérhet, ezáltal a folyamat egyes lépései között nem szükséges az iratok és dokumentumok fizikai mozgatása.

A folyamat így nem csak az otthoni munkavégzést támogatja, de akár a távolabbi telephelyek közötti gyorsabb feladatelvégzést is.

Az elektronikus anyagok archiválása teljeskörűen megoldott, így nem csak a jogszabály által előírt megőrzés biztosított, de egy utólagos ellenőrzés alkalmával pár pillanat alatt előkereshetőek a szükséges dokumentációk.

Biztonság és archiválás

A SzámlaRobot garantálja a felhasználók adatainak biztonságát és megőrzését.

A SzámlaRobot kiemelt figyelmet fordít a felhasználók adatainak biztonságára és megőrzésére.

A SzámlaRobot egy zárt rendszer, mely több biztonsági protokollal is rendelkezik, ilyen például a naponta kétszer történő adatmentés, illetve a felhasználói tevékenységek naplózása.

A program valamennyi számlát és azok mellékleteit megőrzi a jogszabályban meghatározott ideig, védi a jogosulatlan hozzáféréstől, indokolatlan módosításoktól. Szüksége esetén -legyen az egy ellenőrzés, pályázati utómunka stb.- a felhasználóknak a dokumentációk perceken belül rendelkezésükre állnak.

Továbbá a digitális aláírással ellátott dokumentumok hiteles, záradékkal ellátott nyomtatására is lehetőség van.

Mi van még a SzámlaRobot-ban?

További funkciók

  • Számlák szervezeti egységekhez, osztályokhoz rendelése
  • Teljesítés igazolni kívánt tevékenység ÁFA kategóriájának meghatározása
  • Megrendelések megjelölése
  • Adóellenőri funkció
  • Riportok közvetlen e-mail küldési lehetőséggel

Töltsd le az ebookot ingyen!

Szeretnél jobban megismerkedni a SzámlaRobot-ban rejlő lehetőségekkel?

Töltsd le az ingyenes e-könyvünket, ahol jobban megismerheted a rendszerünket és valós példákon keresztül mutatjuk be, hogy hogyan hozhatod ki a legtöbbet a szoftverünkből.

CNET IT Consulting Kft., ©